Локо иска да привлече отново Димо Атанасов

Симеон Райков остава на „Лаута“, няма да ходи в Ботев (Враца)

Локомотив (Пловдив) иска да привлече отново левия Димо Атанасов, който в момента е част от Етър. „Черно-белите“ много трудно ще се преборят с конкуренцията на други родни клубове, които поне към момента са по-стабилни от пловдивчани. Това са Берое и Черно море, които също са проучили ситуацията около бека и са готови с оферти.

Димо Атанасов направи сериозна кариера в Локо (София), а две години игра в Лудогорец, когато отборът от Разград още не се бе превърнал в хегемон у нас. 33-годишният защитник бе вече част от Локомотив (Пловдив) през сезон 2012/2013.

В същото време стана ясно, че Симеон Райков заяви, че остава на „Лаута“, като по този начин опроверга информациите за преминаване в Ботев (Враца). Той бе категоричен, че няма конфликт с треньора Бруно Акрапович. Райков вече изтърпя наказанието си от 5 мача след боя със Славия на „Васил Левски“.

„Нямам оферта от Ботев, никой от този клуб не се е свързвал с мен за преговори, като изключим мои приятели, които играят там, които ме потърсиха да ме попитат истина ли са писанията по медиите.

Мисля, че бъдещето ми е свързано с Локомотив, освен ако от клуба не решат друго след Нова година. В края на полусезона обаче имах разговор с Акрапович, който ме убеди, че съм му нужен и че остава в Локо (Пловдив)“, заяви пред plovdivderby.com Симеон Райков.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top