Локо надъхва феновете със специален клип за финала (ВИДЕО)

„За славата на Локомотив! За славата на Пловдив!“ – това е призивът към „черно-бялото“ семейство

Локомотив (Пловдив) пусна специално надъхващо видео за феновете си преди историческия финал за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). От „Лаута“ припомнят спечелването на шампионската титла преди 15 години и цитират думите на покойния пловдивски художник Георги Божилов – Слона.

„Скъпи локомотивци,

Наближава знаменателната за нас дата 15 май!

Преди 15 години, на 15 май 2004 г., футболистите на Локомотив (Пловдив) вдигнаха за първи път шампионската купа на България под незаглъхващите скандирания на хилядите привърженици в черно-бяло, пропътували разстоянието до София за този мач.
Датата 15 май отново е пред нас и „черно-белите“ отново се нуждаят от онази подкрепа, благодарение на която черно-бялата торсида е станала известна в цяла България!

Да подкрепим заедно пловдивския любимец на 15.05.2019 г. на Националния стадион „Васил Левски“ в София!

Бъдете сред зрителите на този финал, станете част черно-бялата любов в този ден, на тази знаменателна за нас дата! Подкрепете Локомотив (Пловдив)!

Подгряването за решителния мач ще започне още в 19.00 часа в неделя, когато по традиция ще превърнем една обикновена тренировка в зрелищно събитие и ще покажем безрезервната си подкрепа към футболистите в черно-бяло в похода им към свещената купа!

Защото, както казва емблематичният пловдивски художник Георги Божилов – Слона, който приживе беше верен привърженик на Локомотив (Пловдив):

„СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА, ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!“.

Подобни статии

Top