Локо не пуска чужденците си по родните места

Причината е, че те ще трябва да останат минимум 14 дни под карантина, когато се завърнат, само сърбивнът Милош Петрович отдавна е в родината си

Трима от чужденците в Локомотив (Пловдив) са изявили желание да се приберат в роднините си, но босовете категорично не ги пуснали. Иностранците не спирали да мрънкат, че искат да отидат при семействата и близките си.

Един от тях бил изключително досаден и настоятелен. Не спирал да звъни на боса Христо  Крушарски и на спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Многобройните му напъни обаче удряли на камък.

Единственият чужденец от Локо, който в момента не е в България, е Милош Петрович. Сърбинът обаче отдавна е в родината си, където се възстановява от контузия.

„При него нещата са различни. Извънредната ситуация го завари в Сърбия и той логично остана там. Всички останали чужденци няма как да ги пуснем. Ако го направим, след като се подновят тренировките, те няма да могат да се включат веднага в тях. Защото, когато се завърнат в България, ще трябва да са поне 14 дни под карантина“, разказа пред Блиц източник от клуба.

Подобни статии

Top