Локо представя новата екипировка тази събота (СНИМКИ)

Събитието ще бъде през магазина на Sport Depot в „Ритейл Парк Пловдив“ от 16:00 часа

Новите екипи на Локомотив (Пловдив) за сезон 2021/2022 ще бъдат представени официално на 22 май, събота, от 16:00 часа пред магазина „SPORT DEPOT“ в „Ритейл Парк Пловдив“. На събитието ще присъстват Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“ в „Sport Depot“, спортният директор на отбора Георги Иванов, старши треньорът Александър Тунчев и футболисти от титулярния състав на “черно-белите”.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike и представлява съчетание между модерност, традиции и интересни детайли в минималистичен стил. Домакинският екип на ПФК Локомотив Пловдив запазва традиционния си черно-бял цвят, а на гърдите на футболистите са разположени емблемата на клуба и логото на Nike в елегантен и изчистен дизайн. Нови допълнения са клубният герб, свързан с 95-ата годишнина на отбора, и други елементи, поставени дискретно върху различните части на екипа. В духа на тази годишнина е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

„SPORT DEPOT“ стартира сътрудничеството си с пловдивския професионален футболен клуб „Локомотив“ през април след среща между спортния директор на клуба Георги Иванов и изпълнителния директор на „SPORT DEPOT“ Николай Цонов. Това е поредна инициатива на компанията в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната.

Отборът на ПФК Локомотив (Пловдив) ще излезе за първи път с новите екипи в двубоя срещу ЦСКА 1948 тази вечер на „Лаута“. „Черно-белите“ ще играят за сребърните медали в Първа лига.

Всички присъстващи на официалното представяне на новите екипи на отбора на 22 май, събота, ще могат да се срещнат отблизо с любимите си играчи, да се снимат с тях и да се сдобият с картичка с техен автограф. Фен екипировката на клуба ще се предлага в магазина на „SPORT DEPOT“ в „Ритейл Парк Пловдив“, както и онлайн на www.sportdepot.bg. Екипите ще бъдат налични скоро и във фенпоша на “Лаута”.

Веригата разполага с над 25 търговски обекта в филиали в Гърция, Сърбия и Румъния.

Подобни статии

Top