Локо представя отбора за новия сезон срещу ЦСКА 1948

Рангел Абушев пред завръщане на „Лаута“

Локомотив (Пловдив) ще представи официално селекцията за новото първенство с контрола срещу ЦСКА 1948 на 13-и юли,петък, на „Лаута“. Седмица по-късно стартира и новият сезон в елита.

В тима, воден от Валентин Илиев, играят бившите футболисти на „черно-белите“ Кирил Котев и Емил Гъргоров – Бадема. Амбициите пред Илиев и възпитаниците му са да спечелят промоция за Първа лига и да са конкурент на ЦСКА – София на Гриша Ганчев.

Локомотив има още една уговорена контрола. На 4-и юли „черно-белите“ ще премерят сили с щастливо останалия в „А“ група отбор на Витоша (Бистрица), като мястото още не е уточнено. Почти сигурно ще има приятелска среща и с Царско село, с чието ръководство собственикът Христо Крушарски е в близки отношения.

„Черно-белите“ стартират подготовката си на 16-и юни, за когато е предвидена първата тренировка. Футболистите обаче трябва да пристигнат в Пловдив два дни преди това, за да минат задължителните медицински тестове. В плановете на треньора Бруно Акрапович е триседмичен лагер в Говедарци, където Крушарски изгради два терена. Тепърва ще се търсят противници за поне още пет контроли.

След като „смърфовете“ привлякоха Георги Кременлиев от Арда и Бирсент Карагарен от Дунав, на „Лаута“ може да се завърне и Рангел Абушев.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top