Локо привлече официално Конър Руан (ВИДЕО)

Вижте първото интервю на новото английско попълнение

Локомотив (Пловдив) подписа договор с Конър Джеймс Руан. Срокът на контракта е за период от 1,5 години.

Конър Руан е роден на 15.11.1993 г. в Англия. Играл е за отборите на Майорка, Еркулес, Ла Рода, Хумила, а за последно се е състезавал за Интер (Турку).

Футболистът премина успешно медицинските прегледи в Бургас и вече направи неофициалния си дебют при победата с 2:1 в контролата над Созопол.

„Щастлив съм, че съм тук. От 3-4 дни съм в лагера на отбора, подготвяхме нужните неща. Хубаво е, че вече съм част от тима и вече тренирам с момчетата.

Първите ми стъпки бяха в Англия, където съм роден. Имах пробни периоди в Евъртън и Манчестър Сити. После се преместих в Майорка, когато бях на около 9 години. Играх за отбори от долните дивизии, докато не подписах с Майорка, любимият ми тим. След това бях в други местни отбори, Еркюлес, а за последно се състезавах във Феинландия за Интер (Турку).

Вече започвам да се вписвам в отбора на Локомотив, колективът е сплотен, треньорите ни напътстват, подготвят ни за всеки момент. Това са моите първи стъпки тук, много съм щастлив.

Интересувам се от футболния свят. Това, което ми отвори очите бе, когато играхте с Тотнъм. Като англичанин наблюдавах мача и ми хареса. Когато Локомотив прояви интерес към мен, това беше добра опция.

Разбрах, че Локомотив има голяма фенска маса, следят отбора отблизо. Всъщност, бих се радвал да играя пред тях, да ги накараме да се наслаждават на нашия футбол, надявам се да ги направим щастливи в следващите ни двубои“, заяви Конър Руан пред клубния сайт.

Подобни статии

Top