Локо продава капитана си Димитър Илиев

Очаква се днес на „Лаута“ да пристигне официална оферта за Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година, оценен е на 250 хиляди евро

Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година Димитър Илиев може да бъде продаден в следващите дни. Вече са водени предварителни разговори за трансфер на нападателя в турски клуб, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се днес на “Лаута” да пристигне официална оферта за национала, който през септември ще навърши 33 години. Собственикът Христо Крушарски и новите мупартньори настояват да получат 250 хил. евро за капитана и безспорния лидер в състава на “черно-белите”.

Големият любимец на феновете със сигурност ще получава поне три пъти по-висока заплата, ако замине за южната ни съседка. Предвид възрастта си Илиев е готов да излезе отново в чужбина и да осигури още по-добре семейството си, което наскоро се увеличи с още един нов член. Съпругата му Мартина го дари с втори син на 14 юни – Нико. Баткото Йоан вече е на 3 години.

Трансферът на Митко Илиев ще е безспорен удар по плановете на треньорския щаб за новия сезон, но от ръководството вече търсят нови попълнения, които да компенсират евентуалната липса на основния голмайстор на тима. От “Лаута” засега отказват да коментиран информацията, но не отричат, че има възможност Илиев да бъде продаден.

 

Подобни статии

Top