Локо с коледна кампания за раждането на повече българчета

В месеца на чудесата „черно-белите“ подкрепят каузата на Фондация „Искам бебе“

Локомотив (Пловдив) се включи в кампанията на Фондация „Искам бебе” за раждането на повече деца в България. Дарителски кутии за набирането на средства ще има преди мача да купата срещу Литекс, както и преди шампионатния двубой срещу Левски. Желаещите може да дарят средства и по време на „Черно-бялата Коледа“ в Драматичния театър.

„Уважаеми локомотивци,

В „месеца на чудесата” нашият клуб ще подкрепи каузата на Фондация „Искам бебе” за раждането на повече деца в България!

Общата ни кампания ще има за цел да даде информация относно инвитро процедурите, тяхното финансиране, както и да набере средства в подкрепа на една или повече двойки от района на град Пловдив, мечтаещи да прегърнат свои деца. Дарителски кутии ще намерите на Kаса 1 на стадион „Локомотив” на 4-ти и 5-ти декември, както и преди домакинския мач от последния кръг на Първа лига срещу отбора на ПФК Левски (София) на 15-ти декември. Всеки желаещ да подкрепи каузата ще има възможност да го направи и по време на предстоящата “Черно-бяла Коледа” на 14-ти декември в пловдивския Драматичен театър.

Събраната сума по време на инициативите ще бъде преведена на фондация „Искам бебе”. Повече информация можете да намерите тук и тук„.

Подобни статии

Top