Локо се отказа и от Тайрън Иваноф

Белгиецът с български корени получи контузия и не игра в контролата срещу Берое

Контузия попречи на Тайрън Иваноф да играе в контролата на Локомотив (Пловдив) с Берое (1:3) и евентуално да подпише със „смърфовете“. Дошлият на проби българин, роден в Белгия, е получил травма в коляното по време на тренировката в четвъртък. Проблем с капачката, който Тайрън е имал и в миналото, не му позволи да вземе участие в спаринга, а след него стана ясно, че играчът ще бъде отпратен.

Треньорският щаб на Локомотив все пак е останал впечатлен от изявите на халфа в заниманията и планираше да му даде шанс в спаринга. Не е изключено Иваноф да се върне през зимата, ако травмата му е отшумяла.

До края на миналата година халфът е бил част от елитния Кортрайк, но от януари за кратко преминава в Моленбек. По-рано през седмицата бе отпратен и германецът Щепан Вего, който не впечатли Александър Тунчев.

Заради контузии за Берое не играха Теди Мезаг и Ибрахима Конте. Първият от другата седмица се включва наравно с тима. Травмата на Конте обаче е по-сериозна и той едва ли ще се върне в игра в следващите 2-3 седмици.

Подобни статии

Top