Локо се размина с Джордън Греъм

Нападателят не успя да разтрогне договора си с елитния английски Уулвърхямптън и няма да дойде под наем на „Лаута“

Очакваният като зимно попълнение в Локомотив (Пловдив) нападател Джордан Греъм няма да се дойде в България.

От ръководството на „черно-белите“ разкриха пред „Меридиан Мач“, че този футболист вече не е актуален за януарската селекция. Причината е, че той получава изключително висока заплата в настоящия си клуб Уулвърхемптън и не е могъл да се договори за изгодно прекратяване на контракта.

Греъм дойде в България в края на август и тогава от Локомотив се бяха разбрали с хита във Висшата лига за неговото и това на Силвен Десланд преотстъпване на „Лаута“ до края на сезона. Гаф на служител от международния отдел на БФС попречи сделката да бъде регистрирана на време във ФИФА и докара допълнителни разходи от около 30 000 евро на сметката на Христо Крушарски. Те са друг довод да не се инвестира повече в този футболист. Още повече, че самият той е разочарован от случилото се в България и трудно ще подходи с нужната мотивация.

Спортният-директор Георги Иванов и треньорът Бруно Акрапович имат други набелязани варианти за подсилване на атаката, но все още изчакват потвърждение от техните агенти дали ще пристигнат навреме за старта на подготовката, който е насрочен за вторник, 7-ми януари.

Подобни статии

Top