Локо стартира без 6 от чужденците и с 4 юноши (ВИДЕО)

Валентино Пулиезе и Филип Михалевич са освободени, Александър Тунчев се надява на 3-4 нови попълнения

Локомотив (Пловдив) направи първа тренировка на „Лаута“. Старши треньорът Александър Тунчев изведе на терена група от 17 футболисти, 4 от които юноши.

На по-късен етап ще се присъединят шестима от чужденците – Давид Малембана, Кристиан Илич, Кристиан Гомис, Диниш Алмейда, Лукас Салинас и Лукас Масоеро.

Валентино Пулиезе и Филип Михалевич пък са освободени, след като договорите им са изтекли в края на годината.

Александър Тунчев обяви, че се надявада бъдат привлечени 3-4 нови попълнения.

„Честита Нова година! Пожелавам много здраве, щастие и да няма контузия в нашия отбор. Амбициите ни са големи. Все пак сме на второ място. Ще се опитаме да задържим позицията и да показваме добра игра.

Трудно ще е. През зимата трансферите са по-трудни. Надявам се да съумеем да вземем 3-4 играчи в отбора. Наясно съм с напускащите. Двама вече си тръгнаха – Филип Михалевич и Валентино Болиезе. Водят се разговори с още един играч. Всички други остават“, заяви Тунчев.

Първата контрола на „смърфовете“ е на 14 януари с Марица (Пловдив), а след 4 дни е мачът с Атлетик (Куклен). Останалите мачове са с Берое на 23 януари, със Созопол на 27 януари и с Добруджа на 30 януари. Последната проверка на локомотивци ще бъда на 6 февруари с Хебър на стадиона в пловдивския парк „Лаута“.

Ето групата за първата тренировка:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Кристиян Томов (юноша), Николай Николаев, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Петър Витанов, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Георги Минчев, Александър Иванов, Кенан Муслимович, Даниел Димитров (юноша), Иван Арамазов (юноша), Александър Колев (юноша), Сашо Лебанов (юноша), Петър Петров (юноша).

Подобни статии

Top