Локо взима халф като Н`Голо Канте

Офанзивният халф Мохамед Айдара идва от белгийския Мускрон като свободен агент, ще дебютира срещу Локо (ГО) в неделя

Халфът Мохамед Айдара ще е поредният нов в Локомотив (Пловдив). Треньорът Бруно Акрапович е харесал видеозаписи с неговата игра и го определи като футболист тип „Н’Голо Канте“, който играе между двете наказателни полета. За последно той е играл за белгийския Мускрон. В момента е свободен агент, а според сайтът transfermarkt.com цената му е 450 хил. евро.

Айдара е израснал в Германия и Франция. Като юноша е бил в школите на Санкт Паули, Йенфелдер, Конкордия Хамбург и ФК Париж, за който играе в отбора до 19 години. След това кариерата му преминава през аматьорския Ниендорфер в Германия, Палома, Франкфурт II, Обер-Роден, Ханза, Олденбург и стига до втория отбор на Вердер (Бремен), преди да подпише с белгийския Мускрон. Той е роден на 24 декември 1989 година и Бруно Акрапович може да го пусне още в утрешната контрола с Локо (ГО), за да прецени качествата и формата му.

„Разбрахме се със собственика и ще привлечем Никола Марич. Той ще пътува с нас за Турция, както и Петър Лозански, който дойде от Самоков. Останалите момчета, които бяха на проби имат качества, но не могат да повишат класата на нашия отбор и ще ги освободим. Със сигурност този път няма да привличаме голям брой футболисти. Сега приоритет е да вземем по-висока класа“, коментира пред „Меридиан Мач“ Бруно Акрапович.

Подобни статии

Top