Локо загуби с дузпи малкия финал на турнира под егидата на Христо Бонев

Лудогорец U17 спечели международния турнир след 2:0 на финала над Вардар (Скопие)

Отборът на Лудогорец до 17 години спечели третото издание на международния турнир под егидата на Христо Бонев. В мача за третото място отборът на Будучност (Подгорица) се наложи над Локомотив (Пловдив) с дузпи.

На големия финал на стадион „Искър“ в Самоков юношите на Лудогорец (Разград) победиха връстниците си от Вардар (Скопие) с 2:0.

Специални гости на турнира бяха президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, народният представител и член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Валентин Милушев и патронът на турнира Христо Бонев. Те връчиха индивидуални награди на най-добре представилите се през тази седмица млади футболисти и им пожелаха устременост и много бъдещи успехи.

Купите за първо, второ и трето място раздаде легендата на Локомотив Христо Бонев, който остана доволен от видяното по време на мачовете на турнира.

Резултати за 27.07, събота:

Мач за трето място: Локомотив (Пловдив) – Будучност (Подгорица) 2:2 (5:6)

Финал: Лудогорец (Разград) – Вардар (Скопие) 2:0

Крайно класиране:

1-во място Лудогорец (Разград)

2-ро място Вардар (Скопие)

3-то място Будучност (Подгорица)

4-то място Локомотив (Пловдив)

Тази година в турнира участие взеха 8 отбора – Локомотив (Пловдив), Лудогорец (Разград), ЦСКА 1948, Славия, Будучност Подгорица (Черна гора), Вардар Скопие (Република Северна Македония) и Ванкувър Олимпикс (Канада).

Организаторите благодарят на всички тимове и техните екипи!

Подобни статии

Top