Локо започна ударно подготвяне на терена за дербито

World Wide Locоs зарадваха децата от две училища с подаръци

Работниците на ст. „Локомотив“ започнаха ударно почистване на топящия се вече сняг от терена и трибуните. Целта е всичко да бъде приведено в нормален вид за дербито с Ботев тази неделя от 15:00 часа, да бъде запазено здравето на футболистите, както и на привържениците на двата отбора.

В същото време феновете на Локомотив (Пловдив) извън пределите на България – World Wide Locоs), заедно с най-стария фенклуб в България – Фенклуб „Локомотив Пловдив“, днес зарадваха децата от две училища в Пловдив.

В СУ „Черноризец Храбър“ и СУ „Свети Седмочисленици“ се обучават набор 2002, 2005 и 2006, които тренират в школата на отбора. Специално за повода четирима от футболистите на представителния тим – Веселин Марчев, Димо Бакалов, Илко Пиргов и Анте Аралица дойдоха лично и раздадоха редица подаръци на децата.

Малчуганите получиха шапки на Гордостта на Пловдив, върху които са бродирани техните имена, диск с втория фенски албум и различни училищни пособия. Не бяха забравени и учителите, представителите на тази благородна професия, които възпитават бъдещето на България, и всички останали ученици, като всеки от тях получи подаръци на Пловдивския Любимец.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top