Локомотив отново на финал за Купата! Засега виртуално!

Илко Пиргов победи Симеон Славчев и на реванша, сега предстоят истинските два полуфинала между „черно-белите“ и „сините“

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) отново е на финал, но засега само виртуално. „Черно-белите“ отстраниха Левски на полуфиналите, като те се играха на платформата FIFA 20 Ultimate Team под надслов „Битка с кауза“.

Вратарят Илко Пиргов игра за „черно-белите“, а Симеон Славчев – за „сините“. Те имаха право да избират от бивши  и настоящи футболисти от целия свят.

В първия мач миналата събота Пиргов бе категоричен и победи с 3:0, а на реванша днес той отново същия. Регламентът е за 3 победи от 5 срещи.

„Смърфовете“ биха с гол в продълженията в първия двубой днес. Негов автор бе Хендерсън, като се разписа в 119-ата минута.

Във втората среща „черно-белите“ победиха с 4:0, а след това спечелиха и с 2:0 в третата.

Миналата седмица феновете се включиха в благотворителната инициатива на Фенклуб „Локомотив” (Пловдив) „pLOVEdiv срещу Covid-19“, като с купуването на виртуален билет подпомагаха Инфекциозна болница.

Във виртуалното „домакинство” на „сините” пък феновете на Левски по същия начин се включиха за пореден път в акцията „Един за всички, всички за „Левски”, чрез която подкрепиха клуба посредством кампанията „DMS Levski на 17 777″.

Подобни статии

Top