Локомотив (Пловдив) на 95 години! (ВИДЕО)

Вижте специалния клип на Спиридон Торбов по случай „черно-белия“ празник

ПФК Локомотив (Пловдив) отбелязва на днешната дата 95 години от своето създаване! Ето специалният поздрав от клуба до своите верни привърженици:

„Уважаеми привърженици, днес отборът на нашите сърца празнува. ПФК Локомотив Пловдив отбелязва 95 години от своето създаване!

95 години воля, доблест, труд! Честит празник, локомотивци!

В последните години имаме щастието да изживеем редица запомнящи се моменти. Нашият клуб записа паметни успехи, които вярваме, че ще продължат!

Преди броени дни дадохме тон на новия сезон с победа над Словачко във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а днес вицешампионите се изправят срещу шампионите от Лудогорец при подновяването на Първа лига.

Поради гъстата програма на мъжкия отбор, официалните празненства за годишнината ще се проведат по-късно, като се подготвя и специална изненада с колекционерска стойност за феновете на „черно-белите“.

Днес ви очакваме от 21:00 ч. на любимия стадион да подкрепим Локомотив срещу Лудогорец! За славата на Пловдив!“.

В същото време един от най-заклетите локомотивци Спиридон Торбов и Фенклуб Локомотив Пловдив представиха официалния клип на песента, посветена за любовта на „черно-белите“ сърца.

Подобни статии

Top