Локомотив (Пловдив) с ново ръководство

Вече ги няма партньорите от Мъни Плюс, на тяхно място в УС са Лъчезар Вълканов и Жулвен Радиванов, завърна се Румен Руйчев

Поредните промени в ръководството на Локомотив (Пловдив) вече са официално обявени. „Черно-белите“ имат нов Управителен съвет само няколко месеца след конструирането на предишния. Собственикът Христо Крушарски вече е намерил нови партньори, които да му помагат в издръжката на клуба. Техни представители бяха и в ложата на стадион „Българска армия“ при впечатляващата победа с 3:1 в неделя.

Нито един от досегашния УС не запазва поста си. В ръководството вече не са и Здравко Иванов, както и двамата изпълнителни директори, които имаха право да подписват договори от името на клуба – Лауринас Розгис и Христо Крушарски-младши.

На техните места в управата са официализирани Лъчезар Вълканов и Жулвен Радиванов. Третият е познато на феновете име – Румен Руйчев, който от години работи заедно с Христо Крушарски и вече бе част от ръководството на „смърфовете“.

„Да, има промени и вече са обявени. Спокойно. Важно е, че корабът си има капитан. Всичко с Локомотив е наред и както знаете аз винаги преследвам високи цели. Новите хора бяха на стадиона срещу ЦСКА и се убедиха, че потенциалът ни е наистина сериозен. Важно е и самите футболисти да си вярват повече и да слушат какво им се казва“, коментира пред „Мач Телеграф“ Христо Крушарски.

Подобни статии

Top