Лолита Османова: Надявам се Григор да ме заведе в България

Гришо се вижда в Топ 10 на света в края на сезона, прогнозира изпадането оттам на Роджър Федерер

Приятелката на Григор Димитров – Лолита Османова, има желание да дойде в България. Красавицата направи признанието пред хилядите си последователи в Instagram, където се включи на живо, отговаряйки на въпросите им.

„Никога не съм била в България, но мисля, че е прекрасна страна. Хората са много готини. Надявам се да посетя България, ще видим“, обясни рускинята, която очаква Григор да я доведе в родината си.

„Много харесвам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си“, каза още половинката на Григор Димитров.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolita 👑 Osmanova (@reina_dolores)

В същото време официалният Instagram акаунт на ATP публикува снимка, която показва очакванията на Григор Димитров за състава на Топ 10 при мъжете в края на сезона.

Окуражаващо е това, че първата ни ракета прогнозира сериозен възход в представянето и резултатите си до края на 2021 година, поставяйки се на осмата позиция в крайното класиране. Към момента бившият №3 се намира на седемнадесетата позиция.

Другата интересна прогноза на българина е изпадането на Роджър Федерер от десятката. 39-годишният състезател се завърна на корта тази седмица след 14 месеца далеч от Тура, но въпреки дългото си отсъствие все още се намира на шесто място в ранглистата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

Подобни статии

Top