Лолита стана партньор на Гришо в тренировките (ВИДЕО)

Двамата влюбени бяха снимани от приятелката на Давид Гофен – Стефани Тучито

Какво прави Григор Димитров в Мелбърн? Тренира, тренира, тренира и… лети на крилете на любовта!

Българският тенисист се подготвя усилено за участието си в първия за годината турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Австралия, който ще започне на 8 февруари.

Заради строгите условия на карантина и мерките за ограничение на разпространението на коронавируса, Димитров спазва правилото да бъде извън своята хотелска стая само по 5 часа на ден, които трябва да прекарва в тренировки.

До сега компания на корта му правеше физиотерапевтът му Алгис Христов, но вчера българинът реши до него да застане любимата му Лолита Османова. Тенисистите имат право да бъдат придружавани само от 1 човек по време на заниманието.

За целта Лолита реши да облече спортен екип, а компания да двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и белгиецът провеждат общи занимания от пристигането си в Австралия.

За приятния слънчев ден в Мелбърн загатна приятелката на Гофен с кратко видео в социалните мрежи.

За жалост влюбените могат да бъдат навън, под парещото австралийско слънце за кратко, тъй като тенисистите не трябва да злоупотребяват с времето си извън хотелските стаи. Димитров и Гофен все пак са от щастливците, които могат да живеят заедно с половинките си.

Григор и Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 г. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

Източник: btvnovinite.bg

Подобни статии

Top