Лондон тръпне в очакване на третото кралско бебе

Почитателите на британското кралско семейство от страната и света са насочили поглед към болница „Сейнт Мери“ в Лондон, където се очаква да се роди третото бебе на принц Уилям и съпругата му Катрин.

Най-нетърпеливите фенове вече са се настанили да спят на палатки пред лондонската болница, предадоха британски медии.

Предишните си две деца – принц Джордж и принцеса Шарлът, херцогинята на Кеймбридж роди в крилото „Линдо“ на същата болница.

Макар да няма официално съобщение от двореца дали Кейт е постъпила в клиниката, най-верните роялисти вече тръпнат в очакване именно там.

По неофициални информации бебето трябва да се роди на 21 април – денят, в който прабабата кралица Елизабет ще навърши 92 години.

Кейт се интересува от домашно раждане за третото си бебе (СНИМКИ)

Настаняването на родилките в това частно крило струва 6000 паунда за нощ, посочва британският „Дейли Експрес“. Самият принц Уилям и брат му Хари са родени там.

Болница „Сейнт Мери“ се намира много близо до двореца „Кенсингтън“, припомнят от manager.bg

Полът на бебето все още не е известен, текат залагания. Мнозина сега предполагат, че третото кралско бебе ще бъде момче и ще се казва Артър (по името на крал Артур).

„Дейли Експрес“ твърди още, че бъдещата кралска булка Меган Маркъл ще има две сватбени рокли, също както Кейт през 2011 г. Първата ще бъде традиционно изглеждаща и елегантна.

Тя ще я носи на официалната церемония в параклиса „Сейнт Джордж“, а втората ще бъде по-пищна и Меган Маркъл ще бъде с нея на вечерния прием след церемонията, на който ще бъде домакин бащата на принц Хари – принц Чарлз.

Подобни статии

Top