Лоши новини за Неделев! Вероятна операция на менискус!

Звездата на Ботев (Пловдив) със скъсан или отлепен менискус, пропуска поне пловдивското дерби

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев вероятно ще бъде опериран, съобщава plovdivderby.com. Националът ще отсъства поне няколко месеца от терените. Проблемът на Неделев е с менискуса и ядрено-вагнитният резоранс е показал, че се налага оперативна намеса.

Тодор Неделев получи контузия по време на втората контрола на „канарчетата“ срещу руския Чайка (3:0), като мачът се игра на отвратителен терен.

„Все още нищо не е на 100 процента. В петък проф. Василев ще види изследванията на Неделев и ще разчете данните от резонанса. До тогава няма все още нищо сигурно. Към момента не мога да кажа, че Неделев ще бъде опериран“, заяви прокуристът на клуба Асен Караславов.

Ако ужасната новина се потвърди, то Тодор Неделев ще пропусне не само пловдивското дерби срещу Локомотив на 16-и февруари, но и голяма част от остатъка на сезона.

Засега съмненията за скъсан или отлепен менискус. Очаква се проф. Василев да постави точната диагноза и да предпише лечение, което може и да не е оперативно.

Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов се прибраха от лагера на отбора в Турция по-рано, защото пътуваха с автомобил. Основната група на „жълто-черните“ се прибира със самолет до Истанбул и оттам с клубния автобус до Пловдив.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top