Лошо! Гришо е с коронавирус!

Григор Димитров е дал положителна проба за COVID-19 при прибирането си в Монако

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съобщи чрез профила си в Инстаграм, че е дал положителна проба за COVID-19.

„Здравейте, всички! Искам да запозная моите фенове и приятели с това, че дадох положителен тест за Covid-19, когато се завърнах в Монако. Искам да съм сигурен, че всеки един, който е бил в контакт с мен през последните няколко дни, ще си направи тест и ще предприеме необходимите мерки.

Толкова съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Аз съм си вкъщи и се възстановявам.

Благодаря ви за подкрепата и моля ви, пазете се и бъдете здрави. Григор Димитров“, написа Гришо в профила си в Инстаграм под снимка с маска от леглото си.

Българинът се отказа от участие в турнира Adria Tour в Задар и се прибра в Монако. Той е почувствал умора и е имал температура. Първоначално е помислил, че това се дължи на преумора и на топлинен удар.

Финалът в Задар между Новак Джокович и Андрей Рубльов бе отложен. Всички вече са дали или дават тестове за коронавирус.

Местните медии са обезпокоени, че в последните 10 дни Григор Димитров игра в Белград и в Задар пред хилядна публика. Между това той бе в родното си Хасково, където имаше среща с деца, журналисти, приятели и със семейството си.

Освен това Гришо игра футболен мач в Белград, както и баскетбол в Задар. Да не забравяме и купонът в нощен клуб в Белград, където имаше и голи танци със световния №1.

При загубата си за 36 минути от Борна Чорич българинът не се ръкува нито с него, нито със съдията на стола.

Подобни статии

Top