Лудата Банда даде кредит на доверие на Валентич и Сереидо (СНИМКА)

Антон Зингаревич ще гледа мача на Ботев с Черно море в понеделник, пресконференцията в следващите дни

Фенове на Ботев (Пловдив) от групировката „Лудата Банда“ присъстваха на тренировката на отбора и дадоха кредит на доверие на треньорското ръководство, водено от Азрудин Валентич, както и на изпълнителния директор Даниел Сереидо.

Ето какво обявиха от „Лудата Банда“:

„Днес представители на Лудата Банда, като група вечен коректив, символ на безрезервна и безкористна подкрепа към Ботев Пловдив, посетихме тренировката на представителния отбор с цел изказване на кредит на доверие към треньорския щаб и Даниел Серехидо.

Действията ни са продиктувани от добрите впечатления след проведената през седмицата среща и поредните слухове за опити за тровене на обстановката в клуба. Смятаме, че единственият начин за развитието на Ботев Пловдив е да се работи професионално, с налагане на желязна дисциплина и прекъсване на порочните практики футболисти да си избират треньори и мачове в които да играят. Вярваме, че в трудния момент като привърженици е редно да се обединим и се концентрираме върху фенската част, затова призоваваме за подкрепа към отбора въпреки поднесените негативи.

Играчи, треньори и ръководство са преходни – Ботев Пловдив е вечен!“

В същото време изпълнителният диреектор Даниел Сереидо потвърди, че кандидат собственикът Антон Зингаревич отново пристига в Пловдив и ще гледа мача срещу Черно море в понеделник. Той ще даде и пресконфенеция в някой от следващите дни, на която ще внесе яснота относно придобиването на акциите на клуба, пише plovdivnews.bg.

Подобни статии

Top