Лудият репортер и манекенката заминават на меден месец

След като напуснаха Къщата на „Вип Брадър“, младоженците Алекс и Даниел Петканови стягат куфарите за сватбено пътешествие

Влюбените вече са набелязали няколко екзотични дестинации и скоро ще заминат в компанията на кумата си Джулиана Гани и съпруга ú Станимир Ташев.

Според запознати четиримата планират да се отдадат на приятни емоции и романтика през демекври, а екскурзията ще платят с хонорарите си от „Вип Брадър“, пише hotnews.bg.

Манекенката и Лудия репортер репортер гушнаха цели 200 000, за да разиграват цирк в шоуто, така че сега имат възможност да отделят 10-15 бона за екзотичен меден месец.

Останалите пари младото семейство възнамерява да инвестира в собствено жилище. Засега младоженците обитават ергенската квартира на Даниел, но вече са наели брокер и проучват офертите за изгодни жилища в столицата. Те предвиждат в апартамента да има място за детска стая, макар че все още не се чувстват готови за наследник. Манекенката твърди, че иска първо да завърши образованието си в УНСС и чак тогава да мисли за бебета.

Красавицата от Благоевград и репортерът са щастливи, задето са успели да изгладят отношенията с родителите си, които по време на шоуто се обявиха против прибързания им брак. Единствено бабата на Алекс все още недолюбвала зетя и го наричала „откачения журналист“, признава самата манекенка.

Миналата година двойката се раздели драматично с голям скандал заради изневерите на Алекс, но после стана ясно, че чувствата помежду им не са угаснали.

Подобни статии

Top