Лудогорец и ЦСКА с последни гостувания тази вечер

Шампионите са гости на Цървена звезда в Лига Европа, „армейците“ излизат срещу Бодьо/Глимт

Отборите на ЦСКА и Лудогорец ще изиграят днес последните си гостувания от груповата фаза на Лигата на конференциите и Лига Европа тази кампания.

„Червените“ вече загубиха и теоретично шансове да излязат от своето каре в Лигата на конференциите, така че оставащите им два двубоя с Бодьо/Глимт и Рома ще са единствено за престиж. От своя страна Лудогорец има минимален шанс да се бори за второто място в своята група в Лига Европа, ако спечели гостуването си на Цървена Звезда в Белград, като все още има и вариант „орлите“ да завършат на трета позиция и да продължат в Лигата на конференциите.

От 19:45 часа българско време Лудогорец гостува на Цървена Звезда. Българските действащи шампиони имат само една точка в досегашните си четири мача в група „F“ и трябва да гонят задължителен успех в сръбската столица, за да запазят някакви шансове за европейски футбол напролет.

От 22:00 започва двубоят между Бодьо/Глимт и ЦСКА в Норвегия. „Червените“ също имат само една точка след четири изиграни двубоя в група „С“ на Лигата на конференциите.

Програмата на българските отбори за четвъртък:

19:45 Цървена Звезда – Лудогорец

22:00 Бодьо/Глимт – ЦСКА.

Подобни статии

Top