Лудогорец прави невиждано шоу по случай десетата титла!

Мощна заря след мача с Локо, Горан Брегович и Галена ще веселят шампионите и техните фенове

Лудогорец съобщи, че за шампионския мач с Локомотив (Пловдив) в събота „Хювефарма Арена“ ще отвори врати в 16:00 часа. Мачът срещу „черно-белите“ започва в 17:45 часа.

Веднага след края на двубоя около 19:40 часа ще бъдат обявени имената на десет фена, които ще спечелят награди в специална томбола по случай десетата титла. Грандиозната церемония, на която Лудогорец ще получи купата за десетата поредна титла и златните медали, започва около 20,00 ч. и ще продължи до 20:30 часа като кулминацията ще бъде турът на отбора пред феновете на „Хювефарма Арена“. Следва изпълнение на фолкдивата Галена, а в 20:45 часа е началото на концерта на големия босненски музикант и композитор Горан Брегович и оркестъра му, които ще забавляват феновете на стадиона. Грандиозната вечер завършва със заря, която ще озари небето над Разград в 21:15 часа.

Клубът напомня, че в мача с Локомотив (Пловдив) Лудогорец за пръв път ще постави звезда над емблемата си, символизираща десетте титли.

Продажбата на билетите за мача Локомотив (Пловдив) продължава и в деня на мача – от 10:30 до 18:00 часа. В събота касата на секор „Гости“ отваря в 16:00 часа, като цената на билетите е 8 лева.

Цените на билетите за мача с Локомотив са следните:

Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Трибуна „Моци“ – 8 лв.
Сектор „Гости“ – 8 лв.

За мача с отбора от Пловдив се продават и семейни билети, както и важат абонаментните карти.

Важно! Входни талони за двубоя с Локомотив (Пд) ще се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/

Уважаеми привърженици, да се съберем на „Хювефарма Арена“. Да вдигнем заедно историческата десета шампионска купа!

Подобни статии

Top