Лудогорец продължава да натиска Ботев за Тошко Неделев

Шампионите готови да дадат Цветомир Панов и Лукас Саша, като дори ще им плащат и заплатите

Лудогорец е отправил куп предложения към колегите си от Ботев (Пловдив), за да се домогне до подписите на двама. Разградчани желаят силно Серкан Юсеин и звездата на тима Тодор Неделев.

Първият почти сигурно преминава при орлите, като се очаква да започне подготовка с тях на 8 януари. Вторият обаче през есента отклонил трета оферта на Лудогорец. Сериозни апетити към него има от ЦСКА и няколко клуба от чужбина – от китайския  Шъдзяджуан, където е Ясен Петров, както и от казахстанския Кайсар, начело на който е Стойчо Младенов.

Самият Неделев нямал желание да играе в Разград, но от там продължавали да настояват за привличането му. Те искали да изпреварят „армейците“ за подписа му. За целта от Лудогорец били готови не само да платят солидна трансферна сума, но и да дадат поне двама играчи.

„Орлите“ са предложили на Ботев (Пловдив) Цветомир Панов и Лукас Саша, като те щели да им плащат и заплатите, които не били никак малки. Първият обаче е желан и от Етър, а вторият, който има договор с разградчани до лятото на 2019-а, искал да остане при „зелените“.

Засега от Ботев не били съгласни с връщането на Панов и затова Николай Киров-Белия форсирал привличането на Атанас Зехиров. Той харесвал Саша, но бразилецът не искал да ходи в Пловдив. Почти сигурно е, че Лудогорец няма да му предложи нов договор и от лятото той ще стане свободен агент. Опции пред Саша са Израел и завръщане в родината.

Подобни статии

Top