Лудогорец замина за Дания без Валдас Дамбраускас (ВИДЕО)

Наставникът се е почувствал зле, на самолета не се качи и новото попълнение Кафумана Шоу, който още не е готов за игра срещу Мидтиланд

Лудогорец отпътува за мача с Мидтиланд от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа без треньора Валдас Дамбраускас. Литовският специалист се е почувствал зле и от съображение за сигурност за здравето на всички е взето решение да остане в България. Предстои да бъде тестван за коронавирус и ако резултатът му бъде отрицателен може да се направи организация да отпътува за Дания.

Двубоят в Хернинг между Мидтиланд и Лудогорец е в четвъртък от 19:45 часа българско време.

„Валдас ще бъде близо до отбора, така или иначе, благодарение на новите технологии. Предполагаме, че не е коронавирус, защото той е ваксиниран. Все пак, ако пробата е положителна, ще трябва да се справим без него. Направили сме така, че да бъде близо до отбора, макар и онлайн. Той и неговите помощници са достатъчно добре стикован екип, за да се справят. Станислав Генчев има опита и като старши треньор“, каза изпълнителният директор на тима Ангел Петричев.

На самолета не се качи и новото попълнение Кафумана Шоу. Дефанзивният халф не се намира в необходимата кондиция и все още не може да бъде използван.

С разградчани отпътуваха контузените Пиерос Сотириу и Оливие Вердон, но все още не е ясно дали ще вземат участие в мача с датския тим.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top