Луксозни въдици, яхти и GPS-и за домашни любимци в Панаира (СНИМКИ)

Въдици за речен и морски риболов на цени до 750 лв.,

луксозни яхти и оборудване за тях, а също най-различни видове ловни и бойни оръжия, карабини и боеприпаси за тях привличат от днес ловци и риболовци в Пловдивския панаир. Разнообразието е голямо, а любителите на лова и риболова могат не само да се въоръжат до зъби, но и да се облекат от глава до пети, за да упражняват любимото си хоби.

Изложението бе открито днес в палата 3 на панаира лично от руския посланик у нас Анатолий Макаров и зам.-министъра на земеделието Атанас Добрев.

В палатата е представена също електроника

от най-висок клас не само за ориентирането на ловците, но и за откриването на домашните любимци, ако случайно се загубят. За първи път на изложението са показани проследяващи устройства за животни, които са единствени в България. GPS-ите за кучета, котки, коне и крави работят с над 220 мобилни оператори в 80 страни. Те служат и за аксесоари за четириногите, като сред тях има и дамска колекия, украсена с кристали „Сваровски“.

И тази година ловните сдружения представят интересен щанд, но този път изложбата акцентира на 120-та годишнина от създаването на Националния ловно-рибарски съюз. Тя заема централно място и в нея са показани всички знамена и реликви на съюза, както и медалите, с които са отличени ловците.

България продължава да бъде сред желаните дестинации

1 2 3

Подобни статии

Top