Луна изуми с простотия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Фолк ветеранката Луна изуми зрителите на „Черешката на тортата“ с невъзпитано поведение

Певицата, която явно е класна мадама само в самохвалбите си, се представи като изключителна простачка, пише hotnews.bg.

След участието ú в кулинарното шоу миналата вечер, коментарите по нейн адрес бяха, че е ударила дъното и дори е надминала по простотия и невъзпитаност плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин. В миналия сезон те счупиха рейтинга на продукцията с непристойно поведение.

Луна втрещи с поведението си още в началото на предаването. Когато лимузината дойде за участниците, фурията се настани сама на едната седалка, принуждавайки всички останали – Дани Пеканов, Ивайло Колев и репортерката от „На кафе“ Деси Павлова, да се нагъчкат един до друг.

„Звездата е изморена от участия и смята да почете малко книжка”, врътна се певицата и уж почна да чете тънко книжле. В същото време се опита да засегне компанията си, намеквайки им за дрога. „Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подхвърли тя към фризьра Ивайло и продължи в същия дух: „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение”. 

Миналата вечер вечерята беше у готвачката Мариела Нордел. Направи впечатление обаче, че Луна не цъфна на вратата заедно със съучастниците си. След известно време тя се появи като призрак в дома на домакинята, която започна гостите си с латино ритми, но това не успя да впечатли изпълнителката, която стоеше отстрани и гледаше отегчено изпод тъмните си очила. Луна отказа да се задържи и на масата. Първоначално отказа да си каже и „наздраве” с компанията, защото пиела само вода от пластмасова бутилка!

След това категорично отказа да опита храната на Мариела и докато всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети и банан, които беше донесла със себе си. След това пък се оттегли и почна да кражи из дома на Нордел като призрак.

Единствено десерта изкуши Луна и я накара да спре с „гладната стачка“.

Това обаче не попречи на изпълнителката да разкритикува домакинята: „Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко”, отсече тя. За финал остави оценка на Нордел – Слаб 2.

Подобни статии

Top