Любо Киров успешно опериран в пловдивска болница, контузил се на Античния

Скоро певецът ще бъде изписан, но ще се възстановява цял месец

Един от най-обичаните български певци и текстописци Любо Киров се контузи по време на репетициите за наградите на БГ радио и потърси компетентната медицинска помощ на специалистите от УМБАЛ „Пълмед“.

Ицо Хазарта обра наградите на БГ радио, церемонията наруши всички призиви за дистанция (СНИМКИ/ВИДЕО)

Певецът постъпва в Спешно отделение на лечебното заведение с травма на крака. След проведените диагностични изследвания е установено, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие.

Любо Киров е избрал да се оперира в болницата, макар състоянието му да не е изисквало спешна оперативна намеса.

„Той се довери на екипа ни и избра да се оперира тук, а не в София. Интервенцията, извършена от мен, д-р Стоянов и д-р Симидчиев от отделението по Ортопедия и травматология премина успешно като се надяваме до няколко дни г-н Киров вече да е на крака, като възстановяването му ще продължи 1 месец“, коментира д-р Николай Иванов, началник на отделението в УМБАЛ „Пълмед“.

Въпреки отсъствието си от сцената на наградите на БГ радио Любо Киров спечели приза „БГ песен“ за песента „Не бих могъл“ с Павел и Венци Венц.

Поп изпълнителят ще бъде изписан от лечебното заведение след броени дни, а екипът на „Пълмед“ му желае бързо възстановяване и още много спечелени призове!

Снимка: Официален профил на Любо Киров във Facebook

Подобни статии

Top