Любопитно: 7 жени на пожарникари родиха едновременно

Може би съпрузите ни са го планирали, пошегува се една от майките

В американския град Солсбъри, Северна Каролина, седем съпруги на пожарникари, работещи в една и съща пожарна, са родили по едно и също време, съобщи информационният портал на WNBC.

За първи път медиите обърнаха внимание на жените през март. Тогава всички бяха на различни етапи от бременността си и заедно си направиха снимка в униформите на съпрузите си. Снимката беше широко разпространена в социалните мрежи.

През септември Брайана Мишел, която направила първата снимка, решила да заснеме същите жени с техните новородени деца. „Не мога да повярвам, че са минали шест месеца от момента, в който е направена снимката с бъдещите майки. Времето лети, а сега щастливите и здрави деца и техните родители позират в пожарната“, каза американката.

Жените казаха пред репортери, че не знаят, че са забременели по едно и също време и не са знаели за плановете на другите да имат деца. „Може би съпрузите ни са го планирали“, пошегува се една от тях.

През май беше съобщено, че в американския град Бостън, Масачузетс, 14 медицински сестри от онкологичното отделение на местната болница са забременели едновременно. Една от тях очакваше близнаци.

Снимка и текст: Канал3

Подобни статии

Top