Любослав Пенев: Винаги поставям най-високите цели (ВИДЕО) - DC news

Любослав Пенев: Винаги поставям най-високите цели (ВИДЕО)

Аз бях изгонен от ЦСКА, убеден съм, че феновете ще одобрят решението ми да работя за амбициозния проект на ЦСКА 1948

„Винаги поставям най-високите цели, ако успеем много добре, ако не успеем – продължаваме. Много е важно играчите да имат манталитет на победители“, заяви новият наставник на ЦСКА 1948 Любослав Пенев при официалното си представяне.

Пенев, който е подписал договор за две години с клуба, разкри защо е приел предложението на ръководството на ЦСКА 1948.

„Основното, което за мен е важно, е, че отборът иска да развива професионален футбол, иска да се развива и надгражда, работи професионално и има високи цели. Това е изключително важно, винаги следващата година ти да бъдеш на по-високо ниво. Целите на ръководството са високи, а моите са още по-високи“, коментира Пенев.

Запитан каква реакция очаква от феновете на ЦСКА-София, той отговори:

„Убеден съм, че ще бъдат положителни. След като не съм искан в един клуб, няма как да работя там. Това е много ясно и точно. Да се връщам ли назад 10 месеца? Аз бях изгонен. Окей, решение на ръководството, не беше най-доброто, така са преценили. Аз съм професионалист, обичам футбола и обичам да работя. Преди 10 месеца някой защити ли ме? В 12 през нощта? Нямам спомен някой да ме е защитил. Обичам да работя, сега ще работя за друг клуб. Не трябва да има нито сърдити, нито обидени. След като не ме искат, аз ще се оправям сам“, заяви бившият национал.

Официално бе представен и новият треньор на дубъла на ЦСКА Валентин Илиев.

„Вальо и Любо ще бъдат в клуба, докато те решат. Даваме им пълна свобода да работят, да имат време, да развият своите визии и виждания, да гонят целите, които поставяме заедно. Естествено, не можем да ги спрем, ако те решат да си тръгнат“, каза изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов. „Днес е един специален ден, тъй като две знакови и емблематични фигури поемат двата отбора на ЦСКА. Надявам се, че ще успеем да постигнем целите, които си поставяме“, каза още той.

Подобни статии

Top