Любов! Тя е на 56-години, а любимият и на 27

Понякога любовта

е наистина откачена и сме готови да ви го докажем за пореден път. След като преди няколко дни научихме шокиращата история на Кимбърли Минърс, която от отчаяние се влюби в терорист и за малко щеше да се окаже поредната „бяла вдовица“, днес ще ви разкажем за Барбара Швагер.

Тя е 56-годишна швейцарка, която е влюбена до полуда в 27-годишен мигрант.

Двамата правят всичко възможно, за да прескочат закона в името на страстта си и дори след като Барбара е арестувана и осъдена за това, че дава убежище на мигрант в Швейцария, те намират решение. Възрастната дама и младият ú любовник заминават за Италия, където се оженват. Швагер избира да живеят на Ботуша, тъй като не е в състояние да заплати глобата, наложена ú от съда в родната ú страна. Ако се прибере, я очакват и няколко дни зад решетките. Ето какво разкрива самата тя за сватбата и за бъдещите им планове:

„Не беше много романтично. Венча ни имам от Пакистан по телефона, но ние бяхме на седмото небе от щастие. Сега мъжът ми има 6-месечно разрешение да пребивава в Италия и му е позволено дори да работи. Съвсем скоро и аз ще мога да се регистрирам тук и нищо няма да стои повече между мен и любимия ми човек.“

Колкото и шокиращо да звучи,

трябва да признаем, че мигрантите често стават лесна плячка за възрастните европейски дами. Всъщност, в Австрия много самотни жени предпочитат компанията на млади мигранти. Тези момчета получават подаръци и пари срещу извършване на сексуални услуги, а жените, които се обръщат към тях, са известни като „sugar mamas”.

Любопитен факт е, че дори в организациите за защита на мигрантите съществува сексуално насилие от страна на активистки към млади мъже, дори и към малки момчета.

Източник: woman.bg

Подобни статии

Top