Любовен хороскоп

Любовен хороскоп

Големи промени за Близнаците

Звездната карта показва, че нещо изключително ще се случи в любовен план. Динамиката на планетите ще ни донесе повече романтика.

Вижте какво ви очаква в любовта според зодията.

ОВЕН

Тези от вас, които скоро са започнали да се срещат с някоя интересна личност, може да преминат на следващо ниво във взаимоотношенията си. От необвързани, рязко може да се окажете с партньор до себе си и щастливо влюбени. Възможно е дори да заживеете заедно. Всъщност възможностите са безкрайни, но любовният ангажимент е реален.

ТЕЛЕЦ

Когато става въпрос за романтика, определено ще има на какво да се радвате. Венера и Марс, космическите любовници, преминават през вашия 5-и дом на удоволствието. Ако скоро сте започнали нови любовни взаимоотношения, връзката ви може да премине към нов етап – сексуален. Желанията ви са похотливи и определено ще се отдадете на тях.

БЛИЗНАЦИ

Уважаеми Близнаци, готови ли сте за големи промени в любовния ви живот? Най-невероятното небесно събитие ще се случи тази седмица и това ще се отрази положително на вашите взаимоотношения. Юпитер ще се премести в 7-ми дом на връзките и ангажиментите за първи път от 12 години. Планетата на късмета ще остане в тази област на вашата графика до 8 ноември 2018 г. и със сигурност ще имате великолепни възможности в любовта. Това може да е вашата година, в която да сключите брак или да се радвате на други положителни събития в любовта. Ако сте необвързани, имате шанс за нова връзка.

РАК

Ако напоследък връзката не ви е удовлетворявала, тази седмица ви очаква радикална промяна. Юпитер, планетата на изобилието и благословенията, ще се премести във вашия 5-и дом на романтиката и удоволствието във вторник. Тази пламенна планета ще остане в тази част на вашата графика до 8 ноември 2018 г. Необвързаните Раци ще имат възможност да се влюбят в човек, с когото чувстват дълбока емоционална връзка. Обвързаните ще се радват на по-плодородни взаимоотношения.

1 2 3

Подобни статии

Top