Любовен хороскоп

Любовен хороскоп

ЛЪВ

Лъвовете ще се почувстват вдъхновени, уверени. Въпреки това е възможно да имате съмнения относно любовните ви взаимоотношения и това дали половинката ви е точният човек за вас или си губите времето. За щастие, след събота ще имате повече възможности за разговор, за да вземете и съответните решения.

ДЕВА

Девите може да се почувстват така, сякаш се нуждаят от първа помощ, що се отнася до любовните въпроси. Плутон се движи през вашия романтичен сектор и това пътешествие ще промени завинаги вашата гледна точка. Но през следващите дни ще се „сблъска“ както с Меркурий, така и със Слънцето. В резултат може да се почувствате така, сякаш любимият човек иска да ви манипулира. Добрата комуникация е важна, не заемайте отбранителна позиция.

ВЕЗНИ

Ако сте запазили чувствата си за някой специален за вас човек или напоследък любовният ви живот е бил разочароващ, енергията около вас определено ще се промени. Венера ще се премести във вашия знак в събота и ще остане във Везни до 7 ноември.
Ще се чувствате по-уверени в любовта, ще флиртувате с лекота, ще изпратите и магнитни вибрации, които със сигурност ще подобрят съществуващата романтична връзка, ако сте обвързани. Като допълнителен бонус, ще изглеждате и ще се чувствате по-красиви от всякога.

СКОРПИОН

Поздравления, Скорпиони! Току-що спечелихте от космическата лотария. Юпитер, планетата на експанзията и изобилието, ще се премести във вашия знак във вторник. До 8 ноември 2018 година ще може да се радвате на нейното положително влияние. Обвързаните Скорпиони ще могат да задълбочат взаимоотношенията си. Ако търсите нова любов, скоро може да я срещнете.

1 2 3

Подобни статии

Top