Любовен хороскоп

Любовен хороскоп

СТРЕЛЕЦ

Стрелците ще бъдат критикувани от приятел по отношение на любовта. Истината е, че той или тя не искат да допуснете стари грешки, особено ако ваша бивша половинка напомни за себе си. Добрата новина е, че някои в социалния ви кръг може да ви запознае с интересна личност.

КОЗИРОГ

Ако любовта и социалният ви живот се нуждаят от чист въздух, имате късмет. Юпитер ще се премести във вашия 11-и дом на приятелството и работата, този вторник. Положителното му влияние ще се задържи в продължение на цели 13 месеца.
Възможно е вие и ваш приятел да започнете любовна връзка, това не важи само за необвързаните. Помислете дали този любовен риск си заслужава.

ВОДОЛЕЙ

Ако напоследък с любимия човек сте били попаднали в рутина, двамата ще поискате малко повече приключения. За щастие, Вселената е готова да ви помогне. Отпуснете се и се наслаждавайте на миговете заедно. Необвързаните водолеи имат шанс за интересно запознанство.

РИБИ

Обвързаните Риби ще се радват на щастливи финансови развития. Това може да означава и нови придобивки, като кола, дом, дори ремонт или ваканция. Необвързаните Риби ще получат покана за повече страсти, засега на сексуално ниво.

Източник: az-jenata.bg
1 2 3

Подобни статии

Top