Любовен хороскоп

ОВЕН

Планетата на любовта Венера сега се движи в знака на Овен и ще се задържи там до 31 март. Какво означава това? Като за начало на вашия магнетизъм ще бъде трудно да се устои. Ако сте необвързани това ще привлече повече ухажори към вас, ако се намирате във връзка, половинката ви определено ще се почувства запленена от вас.

ТЕЛЕЦ

Венера ще навлезе във вашия 12-и дом и така ще се задържи до края на месеца. Ще се преоткриете с половинката си, както сексуално, така и духовно. Няма да се страхувате да споделяте вашите тайни желания, мечти, а ако имате повече късмет може да осъществите някои от тях.

БЛИЗНАЦИ

Обвързаните Близнаци ще се радват на любовна хармония, но ще имат желание да добавят повече „подправка“ към сексуалния си живот. Може би имате сексуални фантазии, които ще искате да разкриете. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, може да преживеят интересно запознанство.

РАК

Раците ще бъдат по-фокусирани върху това да постигат успехи в работата, отколкото да се забавляват интимно с половинката си.
Съсредоточете се там, където ви води вашата лична енергия. Всъщност имате изключителни възможности за професионален успех тази седмица. Някой в горната част на стълбата на кариерата ви, която катерите, може да е готов да ви предложи сърцето си.

1 2 3

Подобни статии

Top