Любовен хороскоп

любовен хороскоп

На повечето зодии ще се наложи да взимат трудни решения и да се изправят пред любовни предизвикателства.

ОВЕН

Тази седмица ще е една от най-драматичните за Овните в любовен аспект. На хоризонта се задава промяна. Възможно е през тази седмица да откриете любовта или да почувствате пеперуди в корема. За някои от представителите на Овните е възможно да се случи забежка за една нощ, която обаче да прерасне в нещо повече. Изкушения няма да липсват.
За Овните, които са във връзка са възможни разочарования. За други дори има вероятност да приключат взаимоотношения с партньорите си. Напрежението ще стихне в края на седмицата.

ТЕЛЕЦ

Уморени сте от всички тайни във връзката си или в любовния си живот. Ако имате неудовлетворяваща връзка, това е седмицата, в която да промените живота си. Време е да потърсите нещо истинско и да разтърсите живота си. Предстои ви промяна, която сте отлагали от много време. Очакват ви вълнуващи дни през тази седмица.

БЛИЗНАЦИ

Разположението на планетите през тази седмица може да се окаже разочароващо за вас и да донесе нещастен завършек на афера или връзка. Ако това се случи, то може да се дължи на сексуална несъвместимост или нежелание от страна на партньора да се потопи в по-интимна връзка с вас. Време е да продължите.

РАК

Разтърсване през тази седмица може да застраши емоционалната ви хармония, която сте изградили с партньора си. Възможно е това да се дължи на извънредни и неочаквани ситуации у дома. Хубавото е, че ще получите подкрепа от партньора си, когато това се налага.

1 2 3

Подобни статии

Top