Любовен хороскоп

ОВЕН

Ако се намирате във връзка, то тази седмица нивото на интимност между вас и любимия човек, определено ще бъде завишено. Ще се чувствате свързани на дълбоко духовно ниво, сякаш той или тя ви карат да се преоткриете по един необикновен начин.
Вашата промяна и уязвимост ще ви предразположат да споделяте повече с другия. Този ход само ще помогне на връзката ви. Необвързаните Овни най-вероятно ще приключат неангажираща сексуална връзка, за да отстъпят място за нещо ново.

ТЕЛЕЦ

Пълнолунието във вашия партньорски сектор ще ви накара да се почувствате изпълнени, защото вие и половинката ви сте на една и съща любовна вълна. Това, което ви кара да се чувствате толкова добре е, че знаете, че може да разчитате напълно на любимия човек, защото той ще спази всяка своя дума и обещание към вас.

БЛИЗНАЦИ

Необвързаните представители на зодията някак с лекота ще привличат вниманието на противоположния пол. Благодарение на Венера, която все още е във вашия знак, ще се радвате на космически късмет, чар, красота, които ще ви помогнат за бъдещите ви любовни планове. Ще излъчвате повече увереност и това ще бъде забелязано и харесано от другите. Обвързаните Близнаци ще се чувстват в хармония с партньора си.

1 2 3 4

Подобни статии

Top