Любовен хороскоп

ОВЕН

Необвързаните представители на зодията трябва да знаят, че тяхната управляваща планета Марс ще влезе в знака на Водолей. Възможно е да получите няколко интимни предложения, да имате желание да се забавлявате, да експериментирате. Но е напълно вероятно да бягате от истинските чувства, които се зараждат във вас към определен човек. За обвързаните представители на зодията предстои спокойна седмица.

ТЕЛЕЦ

Всичко ще се промени при вас, Телци. Във вторник Уран ще се премести във вашия знак. Това ще ви донесе забележителна енергия. Очакваното новолуние също ще окаже влияние на вашата зодия. Може да се почувствате по-неспокойни и ще осъзнаете, че когато става въпрос за любов, вие се нуждаете от голяма промяна. Вече се движите в друга посока, но Уран обича да обърква събития. Така че, може да мислите едно, а да се случва друго.

БЛИЗНАЦИ

Необичайни преживявания и нови приключения очакват Близнаците. Ако имате определени очаквания към човек, който е развълнувал сърцето ви, може да се наложи да ги коригирате. Ако с него или нея сте на напълно различни планети, приоритетите ви се разминават, връзката ви може и да не продължи още дълго време. Без значение дали сте обвързани или не, Близнаци, сега е моментът да разширите своите хоризонти.

РАК

Ако сте необвързани, тази седмица ще бъде гореща за вас, Раци. След вторник социалният ви живот ще се раздвижи с нови възможности за срещи, запознанства. Вниманието ви ще бъде привлечено от интересни личности. Обвързаните представители на зодията ще имат някои финансови препятствия, но заедно с половинката ще успеят да ги преодолеят.

1 2 3

Подобни статии

Top