Любовен хороскоп

ОВЕН

Тази седмица може да се окаже от онези, в които имате толкова много задължения и отговорности свързани с работата, че ще пренебрегнете редица удоволствия, включително и в любовния си живот. Важно е да не приемате половинката си за даденост. Не забравяйте да кажете на него или нея колко много значи подкрепата им за вас, която ви оказват в този момент.

ТЕЛЕЦ

Ако се намирате във връзка, то тази седмица може да се сбъдне една ваша мечта. В случай че тя е да задълбочите тези взаимоотношения, имате реална възможност за това. Ще ви помогнат Юпитер и Нептун, които ще предизвикат положителни вибрации върху вашия сектор на партньорствата. Вярата, която имате един в друг и вашето бъдеще, сега е невероятно голяма. Прегърнете любовта!

БЛИЗНАЦИ

Обвързаните Близнаци ще се радват на подкрепата на любимия човек по отношения на работата си. Той или тя ще ви напомни да имате повече вяра в себе си. Ако сте необвързани може да изпитате малко разочарование по отношение на социалните контакти. Изглежда, че никой не вижда вашата стойност като личност или вие смятате, че няма някой, който да отговаря на вашите стандарти. Не унивайте.

1 2 3 4

Подобни статии

Top