Любовен хороскоп

Овен

Ако пазите някакви тайни относно вашите емоции за човек, когото обичате, то тази седмица те ще излязат наяве, без да се чувствате уязвими. Възможно е задържането на чувствата да ви кара да се усещате зле и затова да искате да ги споделите. Ако се намирате във връзка, това ще бъде седмица на абсолютна емоционална, духовна и интимна връзка с партньора. Вие сте късметлии!

Телец

Любовта ще продължава да ви радва благодарение на Юпитер, който се движи през вашия сектор на взаимоотношенията. Но ще трябва да заплатите за дълбоката любов и желанието ви да се впуснете в наистина стойностни взаимоотношения. Възможно е да бъдете изправени пред ситуации, които ще изпитат доверието и интимността между вас и партньора. За щастие, на този етап гледате в една и съща посока, когато става въпрос за вашата връзка.

Близнаци

Седмицата ще бъде доста емоционална за вас, Близнаци. Във вторник Меркурий се придвижва в знака ви и ви дава сила, когато става въпрос да изразите точно това, което искате да предадете по начин, който е ясен и разбираем за другите.
Пълнолунието във вашия партньорски сектор е важно събитие за вас и половинката ви, защото може да има повратна точка. Единственият начин да разберете дали връзката ви се задълбочава или ще откриете несъвместими различия е да общувате с него/нея.

1 2 3 4

Подобни статии

Top