Любовен хороскоп

Везни

Емоционалното стимулиране на Везните тази седмица ще бъде ключът към физическата стимулация. Ако сте необвързани, вашите страсти със сигурност са се разбудили. Възможно е да сте преминали през някакво сексуално разочарование и да решите, че имате нужда от рестарт.
Проблемът е, че ще осъзнаете, че се нуждаете от истинска връзка, за да се впуснете и в сексуални приключения. Тази седмица определено имате късмет и може да срещнете някого, с когото да се привлечете най-напред на духовно ниво.

Скорпион

С любимия човек ще имате много възможности да се отдадете на емоционално богати и романтични моменти заедно. Венера, планетата на любовта, сега се движи в зоната на вашата графика, свързана с духовно и интелектуално разширяване. В резултат на това, ще получите онова, което давате на половинката си. Любимият човек ще ви покаже колко ви цени. Почувствайте любовта.

Стрелец

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални, уязвими дори. Възможно е да се почувствате силно привързани към определен човек. За щастие, Меркурий още във вторник ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор и ще може да споделите вашите усещания на този, към когото изпитвате силни емоции – половинката ви или потенциален нов партньор.

1 2 3 4

Подобни статии

Top