Любовен хороскоп

ОВЕН

За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в които не влиза другият. Друга възможност е, че въпреки желанието ви за интимни ласки, може и в спалнята да се разминавате.
Ако сте необвързани и срещнете нова личност, може да се почувствате така, сякаш липсва химията помежду ви, което може да бъде доста разочароващо.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще можете да използвате своите умения по най-добрия начин, за да получите това, което желаете в любовта. Разговорите с половинката ще вървят гладко и може би ще споделите, че се нуждаете от повече свобода. Свободата да изразявате своята индивидуалност, повече пространство във връзката. Хубавото е, че с партньора ще постигнете съгласие.

БЛИЗНАЦИ

Ако смятате, че партньорът ви не ви оценява, нищо няма да ви накара да си замълчите. Той или тя дори може да ви накара да се почувствате така, сякаш има други приоритети, отколкото това да се чувствате обичани. Друга възможност е ако имате деца да не постигнете съгласие по отношение на тяхното възпитание.

1 2 3 4

Подобни статии

Top