Любовен хороскоп - DC news

Любовен хороскоп

любовен хороскоп

През този период Венера ще окаже своето положително влияние в любовта. Някои от представителите на зодиака ще привличат любовта към себе си с лекота, други ще намерят по-дълбок смисъл на връзките си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

ОВЕН

Обвързаните представители на зодията ще започнат да се вглеждат във всеки детайл на взаимоотношенията си. Може би е добре да натиснете бутона „пауза“. Не забравяйте да благодарите на половинката си за всичко, което прави за вас, особено за малките неща. Това често е най-важното в една връзка. Като цяло ви очаква хубава седмица. Ако сте необвързани, увеличете социалните контакти. Любовта може да е навсякъде.

ТЕЛЕЦ

Във вторник планетата на любовта Венера ще се премести във вашия 5-и дом на удоволствията, предлагайки ви много приятни емоции в любовта. Така ще се задържи до 14 октомври, така че се възползвайте максимално от тази енергия.
Ако се намирате във връзка, ще правите повече любов с любимия човек, дори е възможно и да заченете. Необвързаните да не спират да търсят любовта.

БЛИЗНАЦИ

Обвързаните Близнаци ще почувстват необходимост да бъдат повече време насаме с половинката си. Това им настроение ще се задържи до 14 октомври. Необвързаните представители на зодията да очакват, че роднина или приятел може да ги запознае с някоя нова личност. Не е изключено това да е онази любовна връзка, която чакахте толкова дълго време.

РАК

Ако имате нужда от любовен съвет, може би е добре да го поискате от вашите брат, сестра, близък приятел. Те ще ви помогнат да анализирате случващото се в любовта.
Някои от представителите на зодията е възможно да планират с любимия човек пътуване през следващите седмици. И двамата ще успеете да намерите повече възможности да останете насаме и да се порадвате на романтиката.

1 2 3

Подобни статии

Top