Любовен хороскоп за март

ВЕЗНИ

Месец март няма да премине под знака на любовта. Многобройните ангажименти ще ви попречат да прекарвате повече време с любимите хора, което ще се отрази и на настроението ви. Бъдете по-спокойни и планирайте скорошно пътуване.

Необвързани: Възможно е месец март да бъде месецът, в който ще срещнете любовта и то на работното място. Помислете дали някой от колегите ви не се държи по-различно с вас и какви знаци ви дава, за да разкрие чувствата си.

Обвързани: Това е месецът, който е изключително благоприятен за взимане на сериозни решения. Обсъдете с половинката си възможността за увеличаване на семейството.

СКОРПИОН

Месец март ще премине под знака на удоволствието за представителите на зодия Скорпион. Социалният ви живот ще бъде във възход.

Необвързани: Месецът ще ви предложи много възможности за започване на връзка, която обаче няма да се окаже дълготрайна.

Обвързани: Приповдигнатото ви настроение ще бъде причина за прекрасни отношения с половинката. Изненадайте любимия човек с романтична вечеря, хубав подарък или просто вечер, която да бъде посветена само на вас двамата.

СТРЕЛЕЦ

През този месец Стрелците ще бъдат изключително натоварени. Ще ви се струва, че всички разчитат на вас и няма да имате достатъчно време да помислите за себе си.

Необвързани: Март не е месецът, през който ще срещнете подходяща половинка за започване на дълготрайна връзка.

Обвързани: Ежедневното напрежение ще стане причина за конфликти с партньора. Възможно е да проведете сериозен разговор за съвместното ви бъдеще и за евентуална раздяла.

1 2 3 4

Подобни статии

Top