Любовен хороскоп за март

КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог ще кипят от енергия през месец март. Ще имате нужда да бъдете сред хора и да опитате нови неща.

Необвързани: Ново запознанство ще преобърне ежедневието ви. Отношенията ви ще се развиват доста бързо и звездите съветват да помислите внимателно дали наистина това е подходящият човек за вас.

Обвързани: През март чарът и харизмата ви ще станат причина отношенията с половинката ви да бъдат прекрасни. Забравете за ангажиментите и се отдайте на романтика.

ВОДОЛЕЙ

От известно време имате чувството, че ви липсва романтика и това е месецът, когато ще я откриете.

Необвързани: Втората половина от месеца е изключително благоприятна за започване на връзка, която ще ви изненада изключително приятно.

Обвързани: Досегашните пререкания с партньора ще останат в миналото. Месец март ще ви донесе много нови и приятни емоции.

РИБИ

Самочувствието ви ще се повиши през месец март и ще бъдете като магнит за близките ви. Ще бъдете център на вниманието.

Необвързани: Възможно е да срещнете интересна личност от академичните среди, с която е възможно да започнете връзка. Но не бъдете прибързани в отношенията.

Обвързани: През този период ще разберете, че искате да пренесете връзката ви на ново ниво. Бъдете открити с половинката си и споделете как си представяте развитието на отношенията ви. Месецът е подходящ за разговор за увеличаване на семейството.

Източник: dama.bg

1 2 3 4

Подобни статии

Top