Любовен хороскоп за септември 2018

Овен

Първият есенен месец на 2018 година предлага на Овните прекрасна възможност да освежат личния си живот, да го променят към по-добро, дори, ако преди са имали неприятности.
До 9 септември, Венера ще бъде разположена в партньорския дом, което оказва положително въздействие върху отношенията. Вашата половинка ви разбира и ви цени, така, че лесно ще постигнете общо мнение. За самотните представители на този знак, периодът е добър, защото звездите са благосклонни към Овните. Може да срещнете някой много привлекателен/привлекателна и да започнете страстен любовен роман. Наслаждавайте се на момента, но не губете разума си!

След 10-ти септември, до края на месеца, времето ще бъде посветено на анализ на отношенията и чувствата, защото Венера преминава през осми дом на Овен, който е свързан с трансформацията. Интуицията ви ще стане остра и това ще ви помогне по-добре да разберете психологията на любимия човек, да разберете дълбоките му/й мотиви. Преди всичко ще се прояснят някои нюанси от личния живот, което ще окаже влияние върху взимането на сериозно решение от ваша страна.

Парите са още една тема на осми дом. Вие можете да разчитате на материална помощ или ценен подарък от любимия/та или съпруга/та. Възможно е заедно да започнете проект, който да ви донесе добър доход в бъдеще.

Телец 

Месецът е благоприятен за тези, които искат да флиртуват, да се развличат и да се запознават с нови хора, без ангажименти. Слънцето и Меркурий са в дома на любовта на Телец и обещават романтика, и възможности да внесат разнообразие в личния си живот. Но, ако търсите нещо дългосрочно, сега не е време за това.
Ако сте ангажирани с неофициални отношения, очаквайте всевъзможни изненади. Някои от тях ще се окажат приятни, а някои – горчиви. Може би, любимият човек ще настоява за официално оформяне на отношенията или ще иска да заживеете заедно. Макар, че вие не сте против това, все пак не чувствате вътрешна готовност за взимането на такива отговорни решения. Възможно е да се върнат стари проблеми или да ви се изяснят редица обстоятелства, заради които да възникнат съмнения във верността на партньора/ката и дори във съвместното ви бъдеще.

Що се отнася до семейните Телци, септември 2018 ще бъде посветен на изясняването на това, кой е шефа у дома. Освен това, първият есенен месец ще провери способността ви да си помагате един на друг. Ако съпругът/та са прекалено заети с развитието на своята кариера, вие ще поискате да му/й окажете подкрепа и да поемете редица ежедневни, семейни задължения.

През втората половина на септември ще си имате работа със серия от събития и нова информация, като всичко това ще ви накара да преразгледате правилата, които ви задържат в този брак. Преговорите с половинката няма да бъдат много приятни, макар че ще успеете да постигнете някои съгласия към края на месеца.

1 2 3 4 5 6

Top