Любовна афера вдъхновила бразилеца Елитон Жуниор

Пламналата любов с пловдивчанка е на път да изпрати футболиста дори в титулярния състав, пише „Меридиан мач“

Футболист на Локомотив (Пловдив) изживява истински ренесанс на „Лаута“ заради гадже. Бразилецът Елитон Жуниор си е намерил приятелка в Пловдив и покрай нея е вдигнал много формата си. Става дума за нашенка, която е дъщеря на сравнително популярен местен бизнесмен, пише „Меридиан мач“.

„Елитон сякаш е различен човек. Вече е усмихнат и не му липсва толкова Бразилия. Много по-съвестен е в тренировките и скоро дори може да се пребори за титулярния състав“, разказаха от „Лаута“.

Припомняме, че атакуващият халф беше пред изгонване от Локомотив, след като не успяваше да развие потенциала си. Самият Елитон също искаше да напусне клуба, защото не можеше да се аклиматизира към обстановката в България и родната му Бразилия много му липсваше. Дори в един момент през миналия сезон той си беше събрал багажа и искаше да напуска клуба.

Сега обаче Жуниор дори не си и помисля да си тръгва. Плеймейкърът има и италиански паспорт и принципно е сред най-конвертируемите футболисти на Локомотив (Пловдив). Спортно-техническото ръководство на тима вярва, че бразилецът има качества да играе важна роля за отбора, а любовната афера му се отразява изключително положително.

Подобни статии

Top